Beoordelingen van De Barabus Gemonde

Recente recensies van De Barabus Gemonde

5 sterren na 73 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon niet lekker. Vlees taai en zout. En de bami veel te veel saus.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed en bezorging precies op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes bezorgd rond de afgesproken tijd. Perfect geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bami javaanse kip en tika masala, porties zijn ruim voldoende en bezorging op tijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, verzorgd 👍

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit/prijs verhouding en het was nog lekker ook. Wij zijn grote eters en er was nog over voor de volgende dag. Aanrader!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petjil Stond op de website dat dit bij een bestelling van 20 gratis meegebracht zou worden......helaas hebben we die niet ontvangen: het eten was erg Ekker weer!

Reactie van De Barabus:Beste Wiel, we hadden op de website de optie gezet om gratis Petjil mee te bestellen, alleen moest je deze dan wel aanklikken/ mee bestellen. We hebben ze dus alleen erbij gedaan als mensen ze ook besteld hadden. Vervelend als dat niet duidelijk genoeg was. Maar we gaan vaker gerechtjes aanbieden, dit zetten we ook altijd op facebook en Insta!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami met ketjap kip en met garnalen was heerlijk, We hebben een klein beetje vab de madame janet sambal geproefd......die is echt wel drie pepertjes waard!!

Reactie van De Barabus:Als je wat mdm Jeannette over hebt, ook heerlijk in een omelet!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde moment besteld om 6 uur en het kwam om 8uur was koud en ook niet wat wij er van verwachten. Groetjes !

Reactie van De Barabus:Het spijt me om te horen, we hadden met Moederdag al voor 12 uur meer dan 10 bezorgaanvragen om 18.00, dus dat schuift iedere keer een aantal minuten op. Dus wanneer u om 16.30 besteld kan het zijn dat we pas om 20.00 kunnen leveren. Uiteraard hoort het dan wel warm te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto ajam was niet goed de ingrediënten klopten niet dat vond ik jammer en de kip was slecht Gewoon kip koken en pluizen Viel echt tegen Zal hierdoor misschien nooit meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten netjes thuis bezorgd, top

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, stipt op tijd bezorgd. Ruim voldoende. Een echte aanrader. Tip: schrijf op de deksel welk gerecht erin zit. Maakt het makkelijker met het verdelen van de gerechten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is voortreffelijk. Echt een aanrader. Goede en snelle Service. Vriendelijk personeel.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. En echt overheerlijke gerechten. Was onze eerste keer en dat zal niet de laatste zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed; fijn persoonlijk contact met de klant om samen te kijken hoe de bestelling nog verder gepersonaliseerd kan worden. Heerlijk gegeten weer:) tot een volgende keer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig verzorgd en netjes optijd bezorgd. De garnalen vielen niet zo in de smaak bij onze (puber) dochters. Maar de groenten waar ze tegenop zagen vonden ze lekker. Wij vonden de bakeljauw en de kip erg lekker. Het is dus een smaak kwestie.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is makkelijk via de eigen site, de bezorging snel en wat een heerlijk eten! De roti is heerlijk en alle kip lekker mals.. Aanrader!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging op aangegeven tijd. Top, zeker tevreden!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Lekker eten en goede en vlotte bezorging.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden goed bereid. Hoeveelheid voldoende. Makkelijk dat je al van te voren kunt bestellen. Bezorging perfect.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk tegen redelijke prijs!!!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een half uur later dan afgesproken, dat was jammer. Smaak was goed

Reactie van De Barabus:Dank je voor je reactie, helaas lukt het op drukke dagen zoals zondagen / koningsdag niet altijd om overal op de gewenste tijd te bezorgen. Dit wil ik graag even toelichten. Als er bv. 10 mensen om 18.00 uur willen eten en we maken elke 5 minuten een bestelling (we maken alles vers klaar) , dan nog zal nummer iemand nummer 10 zijn en pas tegen 19.00 eten krijgen. Maandag t/m vrijdag en voor 17.30 en na 19.30 lopen we zelden uit en bezorgen we binnen 0-15 min. van de gewenste tijd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruim voldoende. Zullen zeker nog vaker bestellen. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten tegen een mooie prijs. Was ook nog lekker warm. Alleen 35 minuten later bezorgd dan verzocht bij de bestelling. Dat is met jonge kinderen een beetje lastig.

Reactie van De Barabus:Dank je voor je reactie, helaas lukt het op drukke dagen zoals zondagen / koningsdag niet altijd om overal op de gewenste tijd te bezorgen. Dit wil ik graag even toelichten. Als er bv. 10 mensen om 18.00 uur willen eten en we maken elke 5 minuten een bestelling (we maken alles vers klaar) , dan nog zal nummer iemand nummer 10 zijn en pas tegen 19.00 eten krijgen. Maandag t/m vrijdag en voor 17.30 en na 19.30 lopen we zelden uit en bezorgen we binnen 0-15 min. van de gewenste tijd. Maar snap natuurlijk dat het met kinderen extra vervelend is (we hebben er 4 :-)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd! Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Roti en rijstgerechten! Wij hebben meerdere malen besteld en zullen dit ook blijven doen :-)

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht viel mij tegen. Het kippevlees was smaakvol. De bami was minder smaakvol. Jammer dat ik geen bakabara kon bestellen en satésaus.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker super vers super op tijd 👍 En local 👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en stipt op tijd bezorgd. Een aanrader! Wij gaan zeker nog een keertje bestellen!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de saoto soep besteld en deze was super lekker ! Ze hebben er twee klanten bij!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaak, we hebben erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden roti en bami; beiden waren erg lekker, porties ruim voldoende. De bestelling kwam ongeveer een half uur later dan wat we aangegeven hadden. Het is wel een beetje apart dat je een bestelling op een tijd plaatst en dan tot een uur erna pas bezorging kan verwachten. Vanuit de klant gezien zou het handiger zijn als je de wachttijd bij bestellen al weet.

Reactie van De Barabus:Hoi Natasja, dank je voor je beoordeling. Het is helaas voor ons niet mogelijk om in het bestelsysteem de bezorgtijd aan te passen nadat hij bij acceptatie wordt aangegeven. Dit zouden we ook graag anders zien zodat we beter kunnen communiceren wanneer de exacte levering is. Zeker in het weekend kunnen de verwachte bezorgtijden bij binnenkomst behoorlijk afwijken van de werkelijke tijd (bv. 10 bestellingen die aangeven om 18.00 willen eten). Ga nogmaals vragen of hier iets aan gedaan kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en mooi op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben ervan genoten, gaan zeker vaker bestellen. De bezorging was vriendelijk en stipt op tijd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de bami met kip en ei besteld maar vonden het echt niet lekker. Het was erg veel bami met een klein beetje kousenband en wat vlees/ei. Hierdoor zat er niet veel smaak aan het eten. Nou begrijp ik natuurlijk wel dat je voor die goedkope prijs geen hele uitgebreide porties kan verwachten maar ik zou liever meer betalen voor een betere smaakvollere portie dan dit, ik vind het nu niet voor herhaling vatbaar

Reactie van De Barabus:Beste Vivian, dank je voor je reactie, we hebben nu bij extra in ieder geval de mogelijkheid gegeven om extra kip te bestellen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd (30 min).

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie porties keurig op tijd en erg lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed maar niet meer dan dat. Hoeveel had bij de roti wel wat meer gemogen voor die prijs . Verder wel voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en hoeveelheid.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 2e keer besteld. Alles weer net zo heerlijk als de 1e keer! Vooral de bami (zowel de kip, garnalen als ei) vinden wij heerlijk. De samosa’s zaten er niet bij, maar werden na een belletje netjes snel alsnog bezorgd met als extraatje nog spekkoek erbij; blijer kun je ons niet maken. Wij hebben al veel vrienden en familie getipt en ook zij zijn allemaal enthousiast.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect op tijd, werd netjes voor de deur gezet. Was nog prima warm en lekker! Goede portie en zeker aan te raden!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Het eten was weer heerlijk. Mag voor mij wel iets pittiger, maar met de sambal die erbij geleverd wordt , was het prima op smaak

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en perfect op tijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snelle bezorging

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bestelling op tijd. Een echte aanrader.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker gegeten! Een goeie sambal on the side. Thanks Barabus

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Malse kip en goed van smaak helemaal Top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, porties groot genoeg. En prima bezorging. We bestellen snel weer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd warm bezorgd. Op de afgesproken tijd. Ik heb heerlijk gegeten. Ik ga hier zeker nog meer bestellen. Het is echt een aanrader.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Alleen kleine tip. Zwaarste doos bami kip onder. Ipv bovenop. Daardoor was barabroodje nat en niet lekker. Maar voor de rest lekkere bami hoor.

Reactie van De Barabus:Dank je, we gaan vanaf nu de bara en vulling apart bezorgen zodat hij niet meer nat kan worden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten prima prijs kwaliteit verhouding

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en het eten waren super lekker en goed. voor herhaling vatbaar. ook het thuis brengen ging super netjes met afstand houden zoals het hoort.